Arhitect de interior Roman Octavian, Creativ Interior, susținut de Fabrica de Profile – Senzațiile copilăriei

achizitionat de
T.B.A.

Conceptul bradului are la bază ideea de a crea un obiect decorativ multifuncțional care să transmită emoție și să insufle starea sărbătorilor de iarnă.
Bradul este inspirat din stilul Art deco prin forma geometrică abstractă, dar și prin materialul din care este realizat – metal auriu. Vârful bradului reprezintă un corp de iluminat care proiectează cuvintele ce descriu copilăria, și anume: „white” – puritatea copiilor, dar în același timp și albul zăperii, atât de îndragit de ei; „laugh” – râsetul necondiționat al celor mici și „smile” – zâmbetul, care reprezintă cel mai frumos lucru primit de la copii. Partea inferioară a corpului de iluminat pune în valoare ceea ce ne duce cu gândul la iarnă și anume fulgii de nea, realizați prin printare 3D. Iar elementul cheie care reprezintă EMOȚIA este colajul de picturi realizate de copiii de la grădinița American Lycetuff Romania.
Prin acest brad am incercat să întruchipăm atât un obiect care să completeze atmosfera de sărbatoare celui care îl va avea în acest Crăciun, dar și amintirea plăcută că anume copiii sunt cei care ne fac viața împlinită!