Stephan Pelger, în colaborare cu Club Med – Coloana recunoștinței

achizitionat de
Marius Ivan

Ca în fiecare an, Stephan Pelger a creat un brăduț deosebit, pe care l-a gândit cu sufletul. O îmbinare de aspirație spre Coloana Recunoștinței fără Sfârșit, așa cum a vrut Brâncuși să o numească inițial și conștientizarea faptului că fenomenul copiilor nevoiași este la nivel internațional din ce în ce mai acut. Fiecare continent își are copiii lui uitați, dar în același timp, are și Centrele Salvați Copiii, ca niște mici steluțe de speranță. Dacă fiecare dintre noi vine cu un aport firesc și pe măsura posibilităților personale, atunci, chiar vom putea ajuta la educația acestor copii ai lumii pe care viitorul se bazează.

Brăduțul din acest an simbolizează toate lumile acestei planete, toate continentele pe care trăiesc acești copii ai lumilor, dar punctează cu mici cristale sclipitoare ajutorul adus de Asociatia Salvați Copiii. Brăduțul este realizat de The Planners, creat și simțit, desigur, de designerul Stephan Pelger, cu susținerea Club Med România.

Vă invit să licitați acest obiect de artă care-și poate găsi locul oriunde în acest univers al nostru, al oamenilor cărora le pasă de copii, de educație, de viitor.

Cumpărătorul va primi odată cu bradul și o excursie în valoare de 3000 de euro din partea Club Med România.

achizitionat de
Marius Ivan