Aţi donat:   8102000 , care ajută   211127   de copii
Aţi donat 8.102.000 €, care ajută 211.127 de copii.

Despre Noi

Salvați Copii România

Ajută un copil să meargă la şcoală!

salvati-copiii

Salvaţi Copiii România este o organizaţie neguvernamentală românească neafiliată politic sau religios, care promovează  drepturile copilului din 1990, în acord cu prevederile Convenţiei Naţiunilor Unite cu privire la Drepturile Copilului.

În cei 26 de ani activitate, peste 1.340.000 de copii au beneficiat de programele organizatiei. Membru al celei mai mari organizaţii globale, independente, de promovare a drepturilor copiilor, Save the Children International, Salvaţi Copiii România consideră că toţi copiii, indiferent de rasă, religie sau provenienţă socială, au aceleaşi drepturi, de care trebuie să beneficieze.

Salvaţi Copiii România este implicată în diferite proiecte de educaţie, protecţie socială şi advocacy pentru copiii aflaţi în familii sărace, copiii victimă a violenţei, copiii străzii, copiii refugiaţi etc., lucrând cu copiii şi familiile acestora pentru îmbunătăţirea vieţii lor de zi cu zi şi crearea unor planuri de viitor.

Salvaţi Copiii România îşi utilizează experienţa globală pentru a obţine din partea organismelor guvernamentale decizii şi iniţiative de pe urma cărora să beneficieze toţi copiii.

Detalii despre programe vă rugăm să găsiți pe site-ul organizaţiei http://www.salvaticopiii.ro/