Zenya Atelier & Mădălina Stan – Bonsai – arta vieții

Zenya Atelier & Mădălina Stan – Bonsai – arta vieții

Bonsai reprezintă o adevărată filozofie de viață. Este întruchiparea armoniei, a echilibrului și a simplității, obținută prin răbdare, perseverență și, mai ales, dragoste. Atunci când iei decizia de a crește un bonsai, îți asumi responsabilitatea de a-i dedica foarte mult timp, de a fi atent la toate aspectele dezvoltării sale, de a-l îndruma cu blândețe și fermitate în direcția dorită, pentru a obține cel mai sănătos și fericit exemplar.
Același lucru se întâmplă și cu un copil. Pentru a face din el un om mare, trebuie să ai grijă de el și să îl îndrumi cu blândețe, dar cu fermitate, spre perfecționare, în direcția potrivită, să îi asiguri un mediu iubitor și să îl protejezi; trebuie să îl ajuți să își dezvolte abilitățile naturale prin implicarea în toate aspectele importante ale vieții sale dar, mai ales, să îi asiguri rădăcinile – respectiv educație și formarea de principii solide asupra vieții.
Anul acesta, la Zenya, redăm filozofia bonsai cu ajutorul creatoarei Mădălina Stan, designerul talentat din spatele brandului MScarves & Accessories care, prin minuțiozitatea pieselor prelucrate manual și prin caracterul prețios al elementelor folosite, conturează estetic mesajul nostru de Crăciun: Oamenii frumoși sunt creați cu răbdare, pasiune, dar, mai ales, cu educație!

Lasă un răspuns